S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: China hoće "zmajeve" sebi Thu Apr 23, 2009 7:49 pm | |
| Nogometne majstorije Ćirinih "zmajeva od Bosne" nisu zaludile samo Europu. Veliki interes za BiH igrače nakon nedavnih uspjeha počeli su pokazivati i - kineski prvoligaši! Otkrio je to u razgovoru za As trener vratara u momčadi Ćire Blaževića, Enver Lugušić, koji već četiri godine radi kao trener vratara u Šangaju. "Kinezi ulažu veliki novac u nogomet. U klub se dovodi veliki broj Argentinaca i Brazilaca. Mojim dolaskom i uspjesima reprezentacije BiH Kinezi su sve više zainteresirani i za naše nogometaše. Pitaju me za igrače, a ja se nadam da ću uspjeti Bosance dovesti u Šangaj jer ovdje se odlično zarađuje. Oni su jednostavno poludjeli za našim nogometašima", kaže Lugušić, te ističe kako u njegovom klubu igra brat Aleksandra Hleba, a donedavno je boje Šangaja branio i bivši igrač Bayerna Carsten Jancker. "Imamo kompleks od 11 terena, a vjerujte mi da ovakve uvjete nema ni Manchester United", tvrdi Lugušić. Lugušić u Kini toliko dobro zarađuje da vrlo rado pristaje o vlastitom trošku dolaziti na okupljanje BiH reprezentacije, s obzirom da su mu iz saveza rekli kako ne mogu priuštiti troškove za putovanje iz Kine. "Reprezentacija mi je uvijek na prvom mjestu, bez obzira na velike putne troškove. Već sam se navikao na neke stvari u Šangaju, iako sam na početku imao velikih problema. Kineski jezik je nevjerojatno težak, a uspio sam naučiti samo pojedine upute za vratare, iako nisam siguran da ih dobro izgovaram", zaključuje Lugušić. | |
|
Zerina Admin
Broj komentara : 168 Join date : 2009-04-10 Age : 33
| Naslov komentara: Re: China hoće "zmajeve" sebi Thu Apr 23, 2009 7:57 pm | |
| OMG...ovi kinezi se u sve petljaju... | |
|
S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| |
Zerina Admin
Broj komentara : 168 Join date : 2009-04-10 Age : 33
| Naslov komentara: Re: China hoće "zmajeve" sebi Thu Apr 23, 2009 8:23 pm | |