Zmajevi od Bosne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zmajevi od Bosne

Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!!!

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

China hoće "zmajeve" sebi

Go down 
2 posters
AutorPoruka
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253
Mjesto : Travnik

China hoće "zmajeve" sebi Empty
KomentarNaslov komentara: China hoće "zmajeve" sebi   China hoće "zmajeve" sebi I_icon_minitimeThu Apr 23, 2009 7:49 pm

China hoće "zmajeve" sebi BiH
Nogometne majstorije Ćirinih "zmajeva od Bosne" nisu zaludile samo Europu. Veliki interes za BiH igrače nakon nedavnih uspjeha počeli su pokazivati i - kineski prvoligaši! Otkrio je to u razgovoru za As trener vratara u momčadi Ćire Blaževića, Enver Lugušić, koji već četiri godine radi kao trener vratara u Šangaju.

"Kinezi ulažu veliki novac u nogomet. U klub se dovodi veliki broj Argentinaca i Brazilaca. Mojim dolaskom i uspjesima reprezentacije BiH Kinezi su sve više zainteresirani i za naše nogometaše. Pitaju me za igrače, a ja se nadam da ću uspjeti Bosance dovesti u Šangaj jer ovdje se odlično zarađuje. Oni su jednostavno poludjeli za našim nogometašima", kaže Lugušić, te ističe kako u njegovom klubu igra brat Aleksandra Hleba, a donedavno je boje Šangaja branio i bivši igrač Bayerna Carsten Jancker. "Imamo kompleks od 11 terena, a vjerujte mi da ovakve uvjete nema ni Manchester United", tvrdi Lugušić.

Lugušić u Kini toliko dobro zarađuje da vrlo rado pristaje o vlastitom trošku dolaziti na okupljanje BiH reprezentacije, s obzirom da su mu iz saveza rekli kako ne mogu priuštiti troškove za putovanje iz Kine. "Reprezentacija mi je uvijek na prvom mjestu, bez obzira na velike putne troškove. Već sam se navikao na neke stvari u Šangaju, iako sam na početku imao velikih problema. Kineski jezik je nevjerojatno težak, a uspio sam naučiti samo pojedine upute za vratare, iako nisam siguran da ih dobro izgovaram", zaključuje Lugušić.

China hoće "zmajeve" sebi 3192_87964938736_66858833736_1800074_3388758_n
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Zerina
Admin
Zerina

Broj komentara : 168

KomentarNaslov komentara: Re: China hoće "zmajeve" sebi   China hoće "zmajeve" sebi I_icon_minitimeThu Apr 23, 2009 7:57 pm

OMG...ovi kinezi se u sve petljaju... bounce
Na vrh Go down
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253
Mjesto : Travnik

KomentarNaslov komentara: Re: China hoće "zmajeve" sebi   China hoće "zmajeve" sebi I_icon_minitimeThu Apr 23, 2009 8:14 pm

Zerina (citat):
ama evo im gaaa.... lol!
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Zerina
Admin
Zerina

Broj komentara : 168

KomentarNaslov komentara: Re: China hoće "zmajeve" sebi   China hoće "zmajeve" sebi I_icon_minitimeThu Apr 23, 2009 8:23 pm

*Lily* (citat):
Zerina (citat):
ama evo im gaaa.... lol!
ahahaha.... haha
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: China hoće "zmajeve" sebi   China hoće "zmajeve" sebi I_icon_minitime

Na vrh Go down

China hoće "zmajeve" sebi
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Fuad Muzurović "Ćiro Blažević je vratio vjeru u bh. nogomet"
» Mahir Hadžiresić nova BH nada "Došao bih pješice ako treba da nastupim za Bosnu i Hercegovinu!"
» Vaha:"„Zmajevi“ mogu na Mundijal"
» Misimović "Od Os­to­je sam naj­vi­še učio"
» Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!"