Zmajevi od Bosne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zmajevi od Bosne

Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!!!

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!"

Go down 
2 posters
AutorPoruka
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253
Mjesto : Travnik

Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!" Empty
KomentarNaslov komentara: Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!"   Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!" I_icon_minitimeWed Apr 29, 2009 8:09 pm

Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!" Ciro-Blazevic(24-sata)_p6

Miroslav Ćiro Blažević, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine ogorčen je zbog natpisa u pojedinim medijima u kojima je naglašeno da je tražio deset posto prihoda od plasmana na SP.

„Predstavili su me onakvim kakav nisam. Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo! To su laži“, potvrdio je Blažević u razgovoru za SportSport.ba.

Selektor je objasnio da je o ovom „problemu“ razgovarao i sa Munibom Ušanovićem, generalnim sekretarom NS/FS BiH.

„Munib mi je rekao da su oni odlučili da moja naknada bude deset posto. Ne znam kome je palo na pamet da izmišlja kako sam ja to tražio? Nije mi to bilo u glavi. Kada sam se prihvatio posla u reprezentaciji BiH želja mi je bila da usrećim naše navijače. Sada, kada sam zajedno sa svojim igračima to uradio počelo je podmetanje klipova. Ne znam kome sve ovo treba?“, razočaran je Blažević, dodavši:

„Samo sam pitao zašto nisu sačekali sa potpisivanje ugovora o TV pravima. Aktuelni je očito nepovoljan. Znali su da ne mogu ostati na 70. mjestu i da ću napraviti uspjeh sa našom reprezentacijom. Sada se nakon svega izmišlja da ja tražim nešto. Račoran sam! Ne znam kad ću ponovo u Sarajevo...“

Prema neslužbenim informacijama, NS/FS BiH bi od eventualnog plasmana na Mundijal trebao dobiti oko četiri miliona eura, a s dodatnim bonusima, ova cifra bi mogla doseći i do deset miliona eura!? Očito da su cifre već „udarile“ u glavu vlastodršcima našeg fudbala. Istim onim vladostršcima koji su bili potonuli prije Ćirinog dolaska na selektorsku funkciju. Pozitivni rezultati digli su iz „mrtvih“ one koji su godinama rušili naš fudbal i sada upravo uspjehe koje je ostvario Ćiro i njegovi Zmajevi pokušavaju pripisati sebi...

I, zato poruka svima onima koji pokušavaju "uništiti" sve što su napravili Džeko, Misimović, Spahić, Supić, Nadarević, Rahimić, Pjanić, Ibričić, Muratović..., predvođeni Ćirom: Ostaviti fudbal onima kojima se razumiju u njega!
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Zerina
Admin
Zerina

Broj komentara : 168

Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!" Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!"   Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!" I_icon_minitimeThu Apr 30, 2009 3:49 pm

Ostaviti fudbal onima kojima se razumiju u njega!
daaa
i nek se ne petljaju previse i izmisljaju gluposti...
Na vrh Go down

Ćiro "Nije istina da sam tražio deset posto prihoda od plasmana na Svjetsko prvenstvo!"
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Fuad Muzurović "Ćiro Blažević je vratio vjeru u bh. nogomet"
» Munib-Majmun "Ćiro je napustio Sarajevo jer je imao važan sastanak sa Ivom Sanaderom"
» China hoće "zmajeve" sebi
» FIFA: Da se nije povrijedio Ibišević...
» Spahić tvrdi da nije bilo prodaje