Zmajevi od Bosne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zmajevi od Bosne

Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!!!

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Džeko razmišlja o promjeni kluba zbog odlaska Magata

Go down 
AutorPoruka
MiLeNa_Nk

MiLeNa_Nk

Broj komentara : 68
Mjesto : Niksic

Džeko razmišlja o promjeni kluba zbog odlaska Magata Empty
KomentarNaslov komentara: Džeko razmišlja o promjeni kluba zbog odlaska Magata   Džeko razmišlja o promjeni kluba zbog odlaska Magata I_icon_minitimeTue May 19, 2009 9:37 pm

Napadač Volfsburga Edin Džeko rekao je da je razočaran što će trener Feliks Magat po završetku sezone preći u Šalke i priznao da je to jedan od razloga što i sam razmišlja o odlasku iz redova vodeće ekipe Bundeslige.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine ove sezone postigao je 25 golova u Bundesligi, a Volfsburg u posljednje kolo takmičenja ulazi sa dva boda više od Bajerna i Štutgarta koji dijele drugo mjesto na tabeli.

Džeko razmišlja o promjeni kluba zbog odlaska Magata N691694075_1196997_2966
Edin Džeko

- Bilo bi lijepo da osvojim titulu najboljeg strijelca, ali najvažnije je da Volfsburg bude šampion. Situacija se za mene promijenila otkad smo saznali da Magat ide u Šalke. Razočaran sam zbog toga i razmišljam da promijenim klub na kraju sezone - rekao je Džeko za dnevnik Bild.

Njemački mediji nedavno su objavili da je Volfsburg za Džeka odredio obeštećenje od 20 miliona eura, a interesovanje za reprezentativca BiH već su pokazali Arsenal, Totenhem i Milan.

Džeko je u Volfsburg došao u ljeto 2007. godine iz čeških Teplica. On je do sada u Bundesligi odigrao 59 utakmica i postigao 33 gola, a za reprezentaciju BiH imao je 17 nastupa i postigao 12 pogodaka.
Na vrh Go down
http://beckham4ever.gooforum.com/

Džeko razmišlja o promjeni kluba zbog odlaska Magata
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola
» Džeko želi dočekati Tursku u Zenici
» Edin Džeko
» Džeko se povrijedio na jutrošnjem treningu svoje ekipe
» Džeko: Miske je najbolji u Bundesligi