| Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Zerina Admin

Broj komentara : 168 Join date : 2009-04-10 Age : 31
 | Naslov komentara: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Sun Apr 19, 2009 2:27 pm | |
| Vratar Intera Julio Cesar smatra kako njegova momčad unatoč prednosti od deset bodova još uvijek nije osigurala osvajanje naslova prvaka, a priznaje kako ga je razočaralo to što su u posljednjim trenucima sinoćnje utakmice u Torinu protiv Juventusa primili gol zbog kojeg su izgubili dva boda i priliku da drugoplasiranoj momčadi prvenstva pobjegnu na još većih 13 bodova prednosti.
"Šteta je, jer smo imali dobru priliku pobijediti u ovoj utakmici. Pokazao se karakter Juventusa, iako je izjednačenje više plod naših pogrešaka nego njihova zasluga. Nije mi se svidio način na koji smo primili gol. Patrick Vieira mi je napravio problem, jer sam pratio njegovo kretanje i očekivao da on udari loptu, no u svakom slučaju ja sam morao istrčati na nju i uhvatiti je. Nama je najvažnije bilo izbjeći poraz u ovoj utakmici i u tome smo uspjeli." - rekao je Cesar.
Do kraja sezone je ostalo još samo šest kola, što znači da Inter sa tri pobjede može i matematički osigurati titulu.
"Otkako sam u Italiji vidio sam kako se događa puno stvaru. U nogometu se svašta može dogoditi, tako da je nužno da zadržimo koncentraciju i nastavimo raditi, jer sezona još nije gotova. Znamo da imamo dobru prednost, ali ne smijemo zaboraviti da nogomet zna donijeti nevjerojatna iznenađenja." - dodao je Cesar.
Utakmica između Juventusa i Intera donijela je i dvoboj dva najbolja vratara u talijanskom prvenstvu u ovom trenutku, te ponajboljih vratara na svijetu.
"Od trenutka kada sam stigao u Serie A želio sam dokazati svoju kvalitetu, a nakon četiri sezone mislim da sam to i napravio. Gianluigi Buffon je od svog debija bio izrazito konstantan i po mom mišljenju nema boljeg vratara na svijetu od njega. Zahvalio sam se Buffonu nakon utakmice jer je on proteklog tjedna u medijima lijepo govorio o meni i to mi je puno značilo." - zaključio je brazilski reprezentativac. | |
|
 | |
Sanjin

Broj komentara : 87 Join date : 2009-04-15
 | Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Tue Apr 21, 2009 7:46 pm | |
|  Inter.... ove teme trba zabranit' | |
|
 | |
S4lihoviccKa ♥ Admin

Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 31 Mjesto : Travnik
 | |
 | |
Zerina Admin

| Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Wed Apr 22, 2009 7:05 pm | |
| | |
|
 | |
S4lihoviccKa ♥ Admin

Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 31 Mjesto : Travnik
 | Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Wed Apr 22, 2009 7:27 pm | |
| | |
|
 | |
Zerina Admin

| Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Wed Apr 22, 2009 8:03 pm | |
| | |
|
 | |
Sanjin

| Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Fri Apr 24, 2009 10:18 pm | |
| | |
|
 | |
Zerina Admin

| Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Sat Apr 25, 2009 2:29 am | |
| | |
|
 | |
Dale90

Broj komentara : 95 Join date : 2009-04-19 Age : 32 Mjesto : Travnik
 | |
 | |
Sanjin

| Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Sat Apr 25, 2009 4:07 pm | |
| - Dale90 (citat):
1-0 za zerinu... babo sta to radis, odera te..  naucice nju babo da voli pravi tim... a ti mi se smijes, sram te bilo... eee rekla je off topic, bolje da sutimo... | |
|
 | |
Zerina Admin

| Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola Sat Apr 25, 2009 11:35 pm | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola  | |
| |
|
 | |
| Julio Cesar nezadovoljan zbog primljenog gola | |
|