| Spahić tvrdi da nije bilo prodaje | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sanjin
Broj komentara : 87 Join date : 2009-04-15
| Naslov komentara: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Fri Apr 17, 2009 11:24 pm | |
| Odmah nakon što je objavljena vijest o tome da je Blaž Slišković prozvao selektora Miroslava Ćiru Blaževića za prodaju mjesta u reprezentaciji, te pojedine igrače kako su prije tri godine prodali utakmice protiv Mađarske i Grčke, oglasio se i Emir Spahić, aktuelni kapiten našeg nacionalnog tima.
Spahić je razgovarao i sa Blaževićem, selektoru je dao podršku, te naglasio kako se osjetio indirektno prozvanim, obzirom da je i tada nosio dres sa državnim grbom BiH.
„Čista srca i mirne duše mogu reći istinu, a istina je da nikada nisam sumnjao u reprezentativne kolege. Ne samo u ovoj utakmici, koju je pomenuo Baka, nego i u bilo kojoj drugoj“, decidan je Spahić, dodavši: „Iznenadio me Sliškovićev istup u medijima. Iako Baku doživljavam kao jednog od dražih trenera u karijeri, ne znam šta mu je trebalo da pravi ovakvu stvar. Bio je miljenik svih nas igrača, ali i navijača, a sada će se sve promijeniti... Zaista ne mogu da vjerujem.“ Spahić je naglasio kako će pokušati stupiti u kontakt sa Sliškovićem kako bi utvrdio uzrok njegovog istupa u medijima. „Žao mi je što se ovo događa u trenutku kada nam sve ide dobro, kada je cijela država na nogama, uz nas. Bakine izjave nisu dobre za naš fudbal u globalu, ali to nas ne smije pokolebati. Moramo ostati ustrajani u našoj namjeri da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo i ništa nam ne treba biti prepreka na tom putu. Bezbroj puta do sada smo pokazali da smo psihički stabilni i da nas problemi sa strane ne mogu pokolebati. Vjerujem da će tako biti i sada“, tvrdi Spahić, naglasivši da je suvišan bilo kakav drugi komentar. | |
|
| |
Kristina_sa
Broj komentara : 47 Join date : 2009-04-15 Age : 34 Mjesto : Sarajevo
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Fri Apr 17, 2009 11:53 pm | |
| Boze jel nam ovo sad trebalo, koliko sranja oko reprezentacije, bolesnici.. | |
|
| |
Sanjin
Broj komentara : 87 Join date : 2009-04-15
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Sat Apr 18, 2009 10:24 pm | |
| - Kristina_sa (citat):
- Boze jel nam ovo sad trebalo, koliko sranja oko reprezentacije, bolesnici..
Sliskovic se fixa... sto na sat, jeste vidjeli kol'ko je samo napusen? | |
|
| |
Kristina_sa
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Sat Apr 18, 2009 10:26 pm | |
| a vidjela sam bas u novinama sliku i to mi je palo na pamet.. | |
|
| |
Zerina Admin
Broj komentara : 168 Join date : 2009-04-10 Age : 33
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Sun Apr 19, 2009 1:00 am | |
| - Kristina_sa (citat):
- a vidjela sam bas u novinama sliku i to mi je palo na pamet..
ja takodje....fkt je bolestan covjek.... | |
|
| |
S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Sun Apr 19, 2009 2:24 pm | |
| - Zerina (citat):
- Kristina_sa (citat):
ja takodje....fkt je bolestan covjek.... al natjera na razmisljanje zbog nekih stvari.. | |
|
| |
Azra*
Broj komentara : 64 Join date : 2009-04-19 Mjesto : Tuzla
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Sun Apr 19, 2009 4:16 pm | |
| - *Lily* (citat):
- Zerina (citat):
- Kristina_sa (citat):
ja takodje....fkt je bolestan covjek.... al natjera na razmisljanje zbog nekih stvari.. kud je ljubomoran,kud je bolestan,kud alkos,...dobro je Topic reko....Covjek koji je sve izgubio na kocki...sve je jasno kad to jedan igrac kaze jbt... | |
|
| |
Kristina_sa
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Sun Apr 19, 2009 4:22 pm | |
| nacin da se vrati u medije.. | |
|
| |
Azra*
Broj komentara : 64 Join date : 2009-04-19 Mjesto : Tuzla
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Sun Apr 19, 2009 4:25 pm | |
| - Kristina_sa (citat):
- nacin da se vrati u medije..
jako los nacin nazalost.... | |
|
| |
S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje Sun Apr 19, 2009 4:38 pm | |
| - Azra* (citat):
- Kristina_sa (citat):
- nacin da se vrati u medije..
jako los nacin nazalost.... da.. ali eto bar se uspio popeti na glavne stranice listova... nista vise, nadam se.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Spahić tvrdi da nije bilo prodaje | |
| |
|
| |
| Spahić tvrdi da nije bilo prodaje | |
|