| Fudbaleri protiv novinara | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Dale90
Broj komentara : 95 Join date : 2009-04-19 Age : 34 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Fudbaleri protiv novinara Mon Apr 20, 2009 8:21 pm | |
| Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno je će iskoristiti jedan od dva junska termina za odigravanje prijateljske utakmice. Izabranici selektora Miroslava Ćire Blaževića 6. ili 10. juna odmjeriće snage protiv selekcije novinara! Tačan datum ovog kontrolnog susreta još uvijek nije utvrđen, obzirom da Nogometni / Fudbalski savez Bosne i Hercegovine još uvijek traži protivnika, te ukoliko za 6. juni bude dogovoren meč protiv neke svjetske selekcije, duel protiv selekcije novinara bio bi odigran 10. juna (i obratno). U skaldu s tim, glavni i odgovorni urednici svih medija u našoj zemlji u četvrtak (23. april) će održati sastanak sa Miroslavom Ćirom Bleževićem, selektor našeg nacionalnog tima, kako bi se dogovorili pojedinosti oko odigravanje pomenutog meča. Navodno, selektor ima cilj da iskoristi sve termine termine do septembra, kako bi što bolje uigrao svoje izabranike koje u devetom mjesecu očekuju možda i odlučujući dueli u borbi za plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo. Podsjetimo, bh. tim trenutno zauzima drugo mjesto u Grupi 5 sa četiri boda više od drugoplasirane Turske i pet više u odnosu na trećeplasiranu Belgiju, a u septembru će igrati protiv Armenije (5. septembra u gostima) i Turske (9. septembra na Koševu). Ukoliko u ove dvije utakmice osvoje šest bodova, uz to da Belgijanci 5. septembra ne ostvare gostujuću pobjedu protiv Španije, naši „zmajevi“ već tada bi osigurali drugo mjesto u grupi, bez obzira na rezultate preostalih susreta. | |
|
| |
S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara Mon Apr 20, 2009 8:41 pm | |
| ali naravno mi se ne predajemo do zadnje... ako spanija izgubi mi cemo za prvo.. | |
|
| |
Sanjin
Broj komentara : 87 Join date : 2009-04-15
| Naslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara Tue Apr 21, 2009 7:55 pm | |
| - *Lily* (citat):
- ali naravno mi se ne predajemo do zadnje... ako spanija izgubi mi cemo za prvo..
ne moze spanija izgubit'... moze od nas jedino al ovi prije nas su slabi skroz, mozda da je turska jos mogla... al mozemo i na opciju najbolja drugoplasirana momcad preskocit baraz... | |
|
| |
S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara Tue Apr 21, 2009 8:31 pm | |
| - Sanjin (citat):
- *Lily* (citat):
- ali naravno mi se ne predajemo do zadnje... ako spanija izgubi mi cemo za prvo..
ne moze spanija izgubit'... moze od nas jedino al ovi prije nas su slabi skroz, mozda da je turska jos mogla... al mozemo i na opciju najbolja drugoplasirana momcad preskocit baraz... a citala sam da svi daju nama najvise sansi da pobijedimo spance... | |
|
| |
Zerina Admin
Broj komentara : 168 Join date : 2009-04-10 Age : 33
| Naslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara Wed Apr 22, 2009 6:55 pm | |
| | |
|
| |
Azra*
Broj komentara : 64 Join date : 2009-04-19 Mjesto : Tuzla
| Naslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara Thu Apr 23, 2009 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Dale90
Broj komentara : 95 Join date : 2009-04-19 Age : 34 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara Thu Apr 23, 2009 8:38 pm | |
| - Sanjin (citat):
- *Lily* (citat):
ne moze spanija izgubit'... moze od nas jedino al ovi prije nas su slabi skroz, mozda da je turska jos mogla... al mozemo i na opciju najbolja drugoplasirana momcad preskocit baraz... tako je baboo.. ne moze njima belgija nista... a ja se sve bojim da ce nas spanci spustit' s oblaka.. | |
|
| |
mirel-bh
Broj komentara : 21 Join date : 2009-04-17 Age : 35 Mjesto : Vitez
| |
| |
Sanjin
Broj komentara : 87 Join date : 2009-04-15
| Naslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara Fri Apr 24, 2009 10:05 pm | |
| | |
|
| |