Zmajevi od Bosne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zmajevi od Bosne

Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!!!

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Fudbaleri protiv novinara

Go down 
+2
S4lihoviccKa ♥
Dale90
6 posters
AutorPoruka
Dale90

Dale90

Broj komentara : 95
Mjesto : Travnik

Fudbaleri protiv novinara Empty
KomentarNaslov komentara: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeMon Apr 20, 2009 8:21 pm

Fudbaleri protiv novinara 3192_87240113736_66858833736_1789567_7456140_n

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno je će iskoristiti jedan od dva junska termina za odigravanje prijateljske utakmice. Izabranici selektora Miroslava Ćire Blaževića 6. ili 10. juna odmjeriće snage protiv selekcije novinara!

Tačan datum ovog kontrolnog susreta još uvijek nije utvrđen, obzirom da Nogometni / Fudbalski savez Bosne i Hercegovine još uvijek traži protivnika, te ukoliko za 6. juni bude dogovoren meč protiv neke svjetske selekcije, duel protiv selekcije novinara bio bi odigran 10. juna (i obratno).

U skaldu s tim, glavni i odgovorni urednici svih medija u našoj zemlji u četvrtak (23. april) će održati sastanak sa Miroslavom Ćirom Bleževićem, selektor našeg nacionalnog tima, kako bi se dogovorili pojedinosti oko odigravanje pomenutog meča.

Navodno, selektor ima cilj da iskoristi sve termine termine do septembra, kako bi što bolje uigrao svoje izabranike koje u devetom mjesecu očekuju možda i odlučujući dueli u borbi za plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo. Podsjetimo, bh. tim trenutno zauzima drugo mjesto u Grupi 5 sa četiri boda više od drugoplasirane Turske i pet više u odnosu na trećeplasiranu Belgiju, a u septembru će igrati protiv Armenije (5. septembra u gostima) i Turske (9. septembra na Koševu).

Ukoliko u ove dvije utakmice osvoje šest bodova, uz to da Belgijanci 5. septembra ne ostvare gostujuću pobjedu protiv Španije, naši „zmajevi“ već tada bi osigurali drugo mjesto u grupi, bez obzira na rezultate preostalih susreta.
Na vrh Go down
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeMon Apr 20, 2009 8:41 pm

ali naravno mi se ne predajemo do zadnje... ako spanija izgubi mi cemo za prvo.. bih
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Sanjin

Sanjin

Broj komentara : 87

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeTue Apr 21, 2009 7:55 pm

*Lily* (citat):
ali naravno mi se ne predajemo do zadnje... ako spanija izgubi mi cemo za prvo.. bih
ne moze spanija izgubit'... moze od nas jedino al ovi prije nas su slabi skroz, mozda da je turska jos mogla... al mozemo i na opciju najbolja drugoplasirana momcad preskocit baraz...
Na vrh Go down
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeTue Apr 21, 2009 8:31 pm

Sanjin (citat):
*Lily* (citat):
ne moze spanija izgubit'... moze od nas jedino al ovi prije nas su slabi skroz, mozda da je turska jos mogla... al mozemo i na opciju najbolja drugoplasirana momcad preskocit baraz...
a citala sam da svi daju nama najvise sansi da pobijedimo spance...
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Zerina
Admin
Zerina

Broj komentara : 168

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeWed Apr 22, 2009 6:55 pm

*Lily* (citat):
Sanjin (citat):
*Lily* (citat):
clap ma naravno da mozemo.... bosnaaaalee
Na vrh Go down
Azra*

Azra*

Broj komentara : 64
Mjesto : Tuzla

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeThu Apr 23, 2009 8:37 pm

Zerina (citat):
*Lily* (citat):
Sanjin (citat):
*Lily* (citat):
clap ma naravno da mozemo.... bosnaaaalee
pa ko drugi nego mi Smile Very Happy Razz
ako se belgija potrudi mogli bi od njih..al cisto sumnjam Sad
Na vrh Go down
Dale90

Dale90

Broj komentara : 95

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeThu Apr 23, 2009 8:38 pm

Sanjin (citat):
*Lily* (citat):

tako je baboo.. cheers
ne moze njima belgija nista... a ja se sve bojim da ce nas spanci spustit' s oblaka..
Na vrh Go down
mirel-bh

mirel-bh

Broj komentara : 21
Mjesto : Vitez

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeFri Apr 24, 2009 8:19 pm

dale90 (citat):
Sanjin (citat):
*Lily* (citat):

tako je baboo.. cheers
ne moze njima belgija nista... a ja se sve bojim da ce nas spanci spustit' s oblaka..
joj i ja mislim da ce se nama obit' o glavu, ako nas nesto zezne pa ne prođemo na****e drzava posteno..
Na vrh Go down
Sanjin

Sanjin

Broj komentara : 87

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeFri Apr 24, 2009 10:05 pm

optimizma ljudi..
Na vrh Go down
Zerina
Admin
Zerina

Broj komentara : 168

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitimeSat Apr 25, 2009 2:10 am

Sanjin (citat):
optimizma ljudi..
daaa podijum
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Fudbaleri protiv novinara   Fudbaleri protiv novinara I_icon_minitime

Na vrh Go down

Fudbaleri protiv novinara
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Vedo: Necu igrati protiv selekcije novinara i Omana
» Prijateljska utakmica protiv Omana
» LP: Van Persie bi trebao igrati protiv Manchester Uniteda
» Fudbaleri iz "vučjeg grada" žele biti spremni na sve pa treniraju i boks
» "Džeko protiv Verdera obara Milere ?!"