S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Rat se nastavlja Sun Apr 19, 2009 5:14 pm | |
| Blaž Slišković je uvijek ostao isti! Od 1959. kada sam rođen, preko sedamdesetih i osamdesetih kada sam napravio igračku karijeru, pa do danas kada sam trener, nikada se nisam promijenio i uvijek sam ostao isti. A Ćiro Blažević nije isti. Neka se prisjeti što je govorio prije 15 godina, a što priča danas kada mu je Kuran odjednom važniji od Biblije, kazao je Blaž Slišković za Dnevni List, reagirajući na novonastalu situaciju koja se stvorila nakon što je mostarski trenerski stručnjak dao intervju radio Studio 88. Slišković je dodao kako stoji iza svake riječi izgovorenu u intervju za spomenuti radio. Stojim iza svake riječi u tom intervjuu, ali dosta medija izvuklo je iz konteksta neke moje izjave želeći otvoriti rat između mene i Blaževića. Ne želim ulaziti u rat s Blaževićem, to mi nije ni na kraj pameti, cijenim rezultate koje je postigao kao trener i ne želim da se sada tumači kako ja kvarim atmosferu u reprezentaciji. Moje riječi su više upućene određenim novinarima-menadžerima koji guraju igrače u reprezentaciju, a danas o Ćiri pišu kao da je on spasitelj bh. nogometa. Kao da ništa u reprezentaciji nije valjalo dok su radili Smajlović, Slišković, Muzurović… Kao da je on otkrio Džeku, Ibiševića, Misimovića… A to jednostavno nije istina. Ćiro nije izmislio reprezentaciju. Reprezentacija postoji od 92., a ne od 2008. i svaki je izbornik imao svoj doprinos, pojasnio je Slišković. Upravo je Slišković bio izbornik koji je napravio multinacionalnu reprezentaciju, iako ističe da ne razmišlja o naciji već isključivo o kvaliteti igrača. Smajlović je započeo taj proces, a ja sam nakon njega nastavio s tom idejom. Išao sam zajedno s direktorom Pašalićem u srpsku Banja Luka i u hrvatski Široki Brijeg kako bi nagovarao igrače srpske i hrvatske nacionalnosti da igraju za Bosnu i Hercegovinu, a danas se piše da je Ćiro ujedinio državu! Nagovorio sam Piplicu, Akrapovića, Papca, Šilića… da dalje ne nabrajam. Blaž Slišković rijetko istupa u javnosti, ne daje rado intervjue, ali kad to učini onda u pravilu servira “vruću robu”. Prisjetio se i takoreći “medijskog reketa” koji je proživljavao na klupi reprezentacije BiH. Dođe mi jedan sarajevski novinar i traži mi popis igrača dva dana prije utakmice da bi onda zvao igrače i govorio im kako ih je on ugurao u reprezentaciju i uzimao im novac. Kada sam to odbio nije prošao dan a da protiv mene nije napisan nekakav tekst. Nažalost, to se događa i to je istina, ali o tome nitko ne govori niti piše. Nažalost, istina je da kao izbornik morate 'kupiti' novinare da bi bili uz vas, morate ih voditi na tamburice, na ćevape… A ja nisam takav i nisam želio tako raditi. Nisam dopuštao da menadžeri i novinari dolaze u hotel s igračima i zato sam uvijek imao problema. Slišković je svjestan da će nakon ovakvih izjava mnogi osuti drvljem i kamenjem po njemu. Ne bojim se toga što će netko napisati o meni. Izdržala su moja leđa puno gore stvari u životu. Vidio sam puno toga, osjetio sam na vlastitoj koži ljudsku nepravdu, ima ljudi koji su toliko povareni da bi gazili preko leševa da ostvare svoje ambicije. Topić je kopačkom gađao SmajlovićaMarko Topić reagirao je na Sliškovićev intervju nazvavši mostarskog trenera bolesnim čovjekom, kazavši da zbog njega i Ahmeda Pašalića, nekadašnjeg direktora izabrane vrste, sedam godina nije igrao za voljenu reprezentaciju, jer su mu oni tražili novac za poziv. Jedina istina je da Marka Topića nisam pozivao u reprezentaciju zbog grubog kršenja discipline. Još dok je izbornik bio Mišo Smajlović, a ja njegov pomoćnik, Topić je na treningu pred dvadeset igrača Smajlovića gađao kopačkom i opsovao mu mater. Tada sam odlučio da tog igrača nikada ne želim imati u momčadi, izjavio je Slišković za Dnevni List. | |
|
Zerina Admin
Broj komentara : 168 Join date : 2009-04-10 Age : 33
| Naslov komentara: Re: Rat se nastavlja Sun Apr 19, 2009 5:43 pm | |
| nisu ovdje cista posla.... | |
|
S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Re: Rat se nastavlja Sun Apr 19, 2009 5:47 pm | |
| - Zerina (citat):
- nisu ovdje cista posla....
znam.. zato se donekle suzdrzavam da ne napisem sta.. vidjecemo sta ce biti od svega.. | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Rat se nastavlja | |
| |
|