Zmajevi od Bosne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zmajevi od Bosne

Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!!!

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri

Go down 
2 posters
AutorPoruka
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253
Mjesto : Travnik

Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri Empty
KomentarNaslov komentara: Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri   Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri I_icon_minitimeThu Apr 16, 2009 6:59 pm

Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri Ciro-Blazevic(24-sata)_p6

Kada se na polufinalnoj utakmici Kupa BiH između Slavije i Zrinjskog, u Istočnom Sarajevu, na tribinama pojavio Miroslav Ćiro Blažević upućene su mu salve zvižduka, kako od domaćih tako i od gostujućih navijača.

- Nemam komentara na te zvižduke, dočekao nas je trener svih trenera i upitao: ‘‘Sine a jesi li mi i ti zviždao?’’

Nisam, ali koliko su Vas pogodili zvižduci navijača nakon dobrih rezultata reprezentacije?

- Ma ne može mene to pogoditi. Bio sam heroj, zatim peder, pa opet heroj. Nisu zviždali meni, nego instituciji, reprezentaciji BiH. Pravio sam iluzije da će svi zavoljeti ovu reprezentaciju, ali... Ta nacija zviždi sama sebi, pomalo tužno je o tim zvižducima zaključio Blažević. Navijači mu zvižde. Bh. nogometni stručnjaci i ‘stručnjaci’ koji su bili protiv njega sada ga, nakon dobrih rezultata, podržavaju.

- Ma uvijek su me podržavali. Sve su to moji prijatelji, nije želio Blažević otkopavati nove ratne sjekire. Na ovoj utakmici nije primjetio igrače za državni dres.

- Opazio sam samo stalne mane bh. nogometa, simuliranje. Valjajući se po terenu igrači su ‘ukrali’ više od pola sata utakmice. Kod mene igrač može izići s terena samo ako mu je slomljena noga, uputio je izbornik kritiku i premijerligaškim trenerima.
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
NiNa

NiNa

Broj komentara : 20

Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri   Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri I_icon_minitimeFri Apr 17, 2009 8:26 pm

Dođi Ćiro u Vitez da vidis koliko te mi volimo... bih
Na vrh Go down

Navijaci Slavije i Zrinjskog zviždali Ćiri
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Ćiri priznanje za razvoj sporta u BiH