Zmajevi od Bosne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zmajevi od Bosne

Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!!!

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a

Go down 
3 posters
AutorPoruka
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253
Mjesto : Travnik

Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a Empty
KomentarNaslov komentara: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a   Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a I_icon_minitimeThu Apr 16, 2009 6:52 pm

Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a Munib%20usanovic

Munib Ušanović, dugogodišnji sekretar N/FS BiH, po svemu sudeći dobiće još jedan mandat. Iako javnost, navijači, klubovi, UEFA, FIFA..., godinama traže odlazak Ušanovića, on je dobio spasioca u vidu Miroslava Ćire Blaževića. Na krilima Ćirinih pobjeda Ušanović je posljednjih dana obilazio članove Izvršnog odbora N/FS BiH kako bi osigurao potrebnih 12 glasova.
Navodno je osigurao sve glasove iz RS i Hercegovine, a najveći su "problem" Bošnjaci (Mensud Bašić i Samir Pika Ćemalović), koji žele novog čovjeka i skidanje sankcija od strane FIFA i UEFA.

Ipak, čini se kako je Blažević, nakon što je pridobio većinu članova fudbalske vlade, smekšao i predstavnike FIFA i UEFA koji nadgledaju izbor sekretara.

"Neki bi htjeli Merdanovića, Brkovića, Imamovića, Bakovića, Pilava..., ali je problem što niko od njih ne može dobiti više od deset glasova. Neki ni toliko! Nisam ni ja najsretniji zbog Muniba, koji ne bira sredstva da dobije još jedan mandat, ali ako je većina zato, ja sam nemoćan", kazao je za "San" jedan član fudbalske vlade.

Saznajemo da su Merdanović i Brković odustali, a vjerovatno ni Baković ni Imamović neće učestvovati u farsi oko sekretara. Pilav je procijenio da mu je bolje suditi Premijer ligu i biti Ćirin sekretar.
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Zerina
Admin
Zerina

Broj komentara : 168

KomentarNaslov komentara: Re: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a   Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a I_icon_minitimeThu Apr 16, 2009 7:11 pm

ma lopov jedan...sve to treba strjeljati.... Evil or Very Mad
Na vrh Go down
Sanjin

Sanjin

Broj komentara : 87

KomentarNaslov komentara: Re: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a   Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a I_icon_minitimeThu Apr 16, 2009 7:36 pm

ma seljakluka... da te bog sacuva.. trebalo je to davno popalit'...
Na vrh Go down
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253
Mjesto : Travnik

KomentarNaslov komentara: Re: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a   Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a I_icon_minitimeFri Apr 17, 2009 6:54 pm

Sanjin (citat):
ma seljakluka... da te bog sacuva.. trebalo je to davno popalit'...
ma ja mislim da jos uvijek postoji normalnih ljudi..
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a   Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a I_icon_minitime

Na vrh Go down

Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a
Na vrh 
Stranica 1/1