S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a Thu Apr 16, 2009 6:52 pm | |
| Munib Ušanović, dugogodišnji sekretar N/FS BiH, po svemu sudeći dobiće još jedan mandat. Iako javnost, navijači, klubovi, UEFA, FIFA..., godinama traže odlazak Ušanovića, on je dobio spasioca u vidu Miroslava Ćire Blaževića. Na krilima Ćirinih pobjeda Ušanović je posljednjih dana obilazio članove Izvršnog odbora N/FS BiH kako bi osigurao potrebnih 12 glasova. Navodno je osigurao sve glasove iz RS i Hercegovine, a najveći su "problem" Bošnjaci (Mensud Bašić i Samir Pika Ćemalović), koji žele novog čovjeka i skidanje sankcija od strane FIFA i UEFA. Ipak, čini se kako je Blažević, nakon što je pridobio većinu članova fudbalske vlade, smekšao i predstavnike FIFA i UEFA koji nadgledaju izbor sekretara. "Neki bi htjeli Merdanovića, Brkovića, Imamovića, Bakovića, Pilava..., ali je problem što niko od njih ne može dobiti više od deset glasova. Neki ni toliko! Nisam ni ja najsretniji zbog Muniba, koji ne bira sredstva da dobije još jedan mandat, ali ako je većina zato, ja sam nemoćan", kazao je za "San" jedan član fudbalske vlade. Saznajemo da su Merdanović i Brković odustali, a vjerovatno ni Baković ni Imamović neće učestvovati u farsi oko sekretara. Pilav je procijenio da mu je bolje suditi Premijer ligu i biti Ćirin sekretar. | |
|
Zerina Admin
Broj komentara : 168 Join date : 2009-04-10 Age : 33
| Naslov komentara: Re: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a Thu Apr 16, 2009 7:11 pm | |
| ma lopov jedan...sve to treba strjeljati.... | |
|
Sanjin
Broj komentara : 87 Join date : 2009-04-15
| Naslov komentara: Re: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a Thu Apr 16, 2009 7:36 pm | |
| ma seljakluka... da te bog sacuva.. trebalo je to davno popalit'... | |
|
S4lihoviccKa ♥ Admin
Broj komentara : 253 Join date : 2009-04-10 Age : 33 Mjesto : Travnik
| Naslov komentara: Re: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a Fri Apr 17, 2009 6:54 pm | |
| - Sanjin (citat):
- ma seljakluka... da te bog sacuva.. trebalo je to davno popalit'...
ma ja mislim da jos uvijek postoji normalnih ljudi.. | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Usanovic izgleda ostaje u zgradi N/F S-a | |
| |
|