Zmajevi od Bosne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zmajevi od Bosne

Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!!!

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio

Go down 
3 posters
AutorPoruka
Zerina
Admin
Zerina

Broj komentara : 168

Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio Empty
KomentarNaslov komentara: Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio   Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio I_icon_minitimeTue Apr 14, 2009 8:13 pm

.Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio Serhio

Branič Real Madrida Sergio Ramos ispričao se zbog svog nedjeljnog postupka po kojem su mediji zaključili da je odlazak u koridu pretpostavio borbi svoj suigrača...

Real Madrid je u nedjelju igrao prvenstvenu utakmicu protiv Valladolida (pobjeda 2-0), a Ramos zbog akomuliranih žutih kartona nije imao pravo nastupa u njoj. Zbog toga je sjedio na tribinama odakle je gledao dvoboj suigrača i suparnika. Ipak, na poluvremenu utakmice Ramos se pokupio sa Santiago Bernabeua i zaputio se prema predgrađu Madrida gdje je u borbi s bikovima sudjelovao njegov prijatelj Alejandro Talavante.

Ramosa su na tribinama borilačke arene uhvatili objektivi kamere, a sve je drugi dan osvanulo u medijima, čime je potvrđeno da se Ramos ogriješio o klupski pravilnik koji nalaže da nogometaši moraju biti prisutni na stadionu kada utakmica započne iako nemaju pravo nastupa ili su ozlijeđeni, ali također u njemu stoji da nisu dužni ostati tijekom svih 90 minuta. To znači da Ramos nije službeno prekršio niti jedno pravilo, ali bi se njegova lojalnost Realu lako mogla dovesti u pitanje.

Stoga je Ramos odlučio prozboriti medijima nekoliko riječi na tu temu.

- Ispričavam se onima koje je moj potez uvrijedio. Nije mi to bila namjera, pa moja isprika ide na adresu kluba, suigrača i navijača. Preuzimam potpuno odgovornost za učinjeno i očekujem klupsko očitovanje po tom pitanju - kazao je Ramos.

- Htio bih dodati da utakmicu nisam napustio na poluvremenu već deset minuta prije kraja, a sve u želji da pružim potporu prijatelju (spomenuti matador). U ovom sam klubu četiri godine i nitko moju lojalnost ne bi smio dovesti u pitanje - zaključio je
Na vrh Go down
beckham_girl

Broj komentara : 4

KomentarNaslov komentara: Re: Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio   Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio I_icon_minitimeFri Apr 17, 2009 7:36 pm

lijem
Na vrh Go down
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253
Mjesto : Travnik

KomentarNaslov komentara: Re: Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio   Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio I_icon_minitimeFri Apr 17, 2009 7:46 pm

beckham_girl (citat):
lijem
aj ne lij te suze off topises.... poplavices nam forum.. neutral
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio   Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio I_icon_minitime

Na vrh Go down

Ramos: Ispričavam se onima koje sam uvrijedio
Na vrh 
Stranica 1/1