Zmajevi od Bosne
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zmajevi od Bosne

Igraj Bosno, ne daj se! Igraj, svi smo uz tebe!!!

HomePortalGalleryLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Venger: Bendtneru je namješteno

Go down 
3 posters
AutorPoruka
MiLeNa_Nk

MiLeNa_Nk

Broj komentara : 68
Mjesto : Niksic

Venger: Bendtneru je namješteno Empty
KomentarNaslov komentara: Venger: Bendtneru je namješteno   Venger: Bendtneru je namješteno I_icon_minitimeSat May 09, 2009 10:04 pm

Trener Arsenala Arsen Venger iznio je tvrdnju da je fudbaleru njegovog tima Niklasu Bendtneru namješten incident koji se dogodio ispred noćnog kluba u Londonu gdje su danskog napadača fotoreporteri slikali sa spuštenim pantalonama.

Venger je istakao da su fotoreporteri čekali Bendtnera kome je neko drugi prišao sa leđa i svukao mu pantalone kako bi izgledalo da je pijan.

Venger: Bendtneru je namješteno Bentne10
Smješten mu skandal: Niklas Bendtner

- Bio sam ljut, ali Bendtneru je smješteno. Ljudi izmišljaju priče da je bio pijan, a nije bio. Nije svukao pantalone, neko drugi je to uradio, a neko je tu postavio i fotoreportere - ocijenio je Venger.

Kaznu je obrazložio rekavši da mladi Danac nije trebalo da izlazi u grad u noći u kojoj je Arsenal porazom od Mančester junajteda završio takmičenje u Ligi šampiona.

Bendtner se već izvinio za svoj postupak.
Na vrh Go down
http://beckham4ever.gooforum.com/
hare*bosanac

hare*bosanac

Broj komentara : 4

KomentarNaslov komentara: Re: Venger: Bendtneru je namješteno   Venger: Bendtneru je namješteno I_icon_minitimeSat May 09, 2009 10:09 pm

ne znam sto se on nervira, bolje mu je da povede racuna o igri..
Na vrh Go down
S4lihoviccKa ♥
Admin
S4lihoviccKa ♥

Broj komentara : 253
Mjesto : Travnik

KomentarNaslov komentara: Re: Venger: Bendtneru je namješteno   Venger: Bendtneru je namješteno I_icon_minitimeSun May 10, 2009 2:59 pm

hare*bosanac (citat):
ne znam sto se on nervira, bolje mu je da povede racuna o igri..
pa mislim.. svakog' bi iznervirale ovakve gluposti..
Na vrh Go down
https://zmajeviodbosne.bosnianforum.com
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Venger: Bendtneru je namješteno   Venger: Bendtneru je namješteno I_icon_minitime

Na vrh Go down

Venger: Bendtneru je namješteno
Na vrh 
Stranica 1/1